Vlora Conference
Series in Mathematics

ACA 2010

Vlora in pictures

NATO ASI Vlora 2008

NATO ASI, 2008
pictures


Miresevini ne Departamentin e Matematikes

Ne jemi nje nga departamentet me te medha te Universitetit te Vlores. Ofrojme diploma te nivelit te pare, ne matematike, matematike-fizike; diploma te nivelit te dyte ne matematike, shkenca kompjutacionale, matematike-fizike, dhe program doktorature ne matematike, shkenca kompjutacionale dhe fizike.

Programet tona jane bashkekohore dhe te krahasueshme me cdo universitet ne Europe dhe mbare boten. Ne synojme qe departamenti yne te behet departamenti me i mire i matematikes ne Ballkan dhe nje departament i respektueshem ne bote.

I vetmi departament in Shqiperi ku programet pasuniversitare jane teresisht ne Anglisht, ku studentet jane te detyruar te frekuentojne rregullisht leksionet gjate gjithe kohezgjatjes se studimeve.

Kontakt :

Shef Departamenti :
Sekretare :
N. Pjerro R. Tetova
  mail: [email protected]

Adresa e Departamentit, Lagja "Skele", Sheshi "Pavarsia" Godina C, Kati i 5